Tigla metalica - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Tigla metalica

De la Portal semantic Pagini Favorite

(Redirecţionat de la Ţiglă metalică)
Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [8 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Cuprins

Tigla metalica

Acoperisul fabricat din acest material este rezistent la intemperii, nu se crapa si nu se fisureaza si nu necesita curatarea de muschi si licheni care se formeaza, de obicei, pe acoperisul din ceramica.

In ceea ce priveste montajul, trebuie sa stiti ca tiglele metalice pot fi montate direct pe eternita sau azbociment, fara ca structura de rezistenta sa fie consolidata prin fixarea cu suruburi de invelitoarea veche.

"Tiglele" pot fi din otel zincat la cald, invelit cu un strat elastic si rezistent la intemperii, care asigura protectia anticoroziva si isi pastreaza culoarea....mai mult despre Tigla metalica...[1]


Compania TOP PROFIL SISTEM este un producator din domeniul profilarii produselor metalice. Principalul domeniu de activitate al companiei este productia de tabla cutata, tigla metalica si accesorii pentru acoperis.

Strategia companiei este de a oferi cele mai bune solutii si cel mai bun raport calitate – pret, motto-ul nostru fiind “Totul Pentru Siguranta Acoperisului tau”.

Compania noastra produce tigla metalica, tabla cutata de diferite culori si grosimi astfel având o gama variata de produse. TOP PROFIL SISTEM foloseste o tehnologie de productie de ultima generatie si asigura controlul calitatii pe tot parcursul procesului de productie. ...mai mult despre Tigla metalica...[2]


Tigla metalica cu poliester

Tigla metalica cu acoperire de poliester se realizeaza din tabla de otel de 0,5 mm grosime. La suprafata exterioara se aplica un strat de poliester, pentru un aspect deosebit si o rezistenta mare in timp a culorilor.

Tigla metalica cu acoperire de poliester este disponibila in panouri de 3, 4, 6 si 9 tigle inaltime, iar latimea utila este de 1,1 m. Aceste dimensiuni ale panourilor asigura pierderi minime de material si montaj sigur, rapid si usor.

Cele doua modele sunt Safir si Kron, ambele fiind disponibile intr-o paleta larga de culori RAL lucioase sau mate, clasice sau moderne....mai mult despre Tigla metalica...[3]


Tigla Metalica Halny

Acoperis cu tigla metalica
Acoperis cu tigla metalica...[4]


Otelul este un material necesar si de baza in constructii. Utilizat pentru producerea de tigla metalica, face ca aceasta sa fie usoara si sa permita reducerea costului cu sarpanta de lemn.

Tigla metalica Halny by Armat combina rezistenta si soliditatea otelului cu estetica tiglei standard. Pentru productia tiglei folosim materia prima de cea mai buna calitate. Ceea ce este important – produsul pe care il primiti de la noi, inca de la conceptie si pana la livrare a fost supus unui control de calitate in detaliu. Aceasta permite sa pastram cele mai inalte calitati ale produsului. Experienta noastra indelungata combinata cu cele mai noi tehnologii face ca produsul sa indeplineasca asteptarile dumneavoastra.


Tigla metalica Halny by Armat este disponibila atat in variantele clasice- lucios (maro castaniu, rosu rubiniu, rosu armat) si mat (maro cafeniu, rosu oxid, maro, verde crom, albastru, negru special si gri grafit) – cat si in culori speciale: varianta antic si goya....mai mult despre Tigla metalica...[4]

Tigla ceramica sau tigla metalica?

Tigla metalica e usoara

Rezistenta si greutatea mica fac din tigla metalica un concurent acerb in “lupta” pentru cea mai buna invelitoare. Fiind usoara (aproximativ 4,5 kg/mp) si datorita unui sistem eficient de prindere, poate fi montata pe sarpante cu capacitati portante mai mici, in acest fel contribuind substantial la diminuarea costurilor cu structura de rezistenta. Fixarea este realizata cu suruburi autofiletante pe structura de sipci si contrasipci din lemn, rezultand o invelitoare cu un grad ridicat de etanseitate. Durata lor de viata poate depasi 50 de ani.

Acest tip de invelitoare este fabricat din otel zincat la cald si protejata pe ambele fete impotriva coroziunii cu un sistem multistrat care ajuta si la mentinerea in timp a culorii. Cateva dintre accesoriile necesare montarii invelitorii sunt: coamele profilate, pazia si garnitura de streasina, pazia fronton, coturile, garnitura de coama, parazapezile s.a.m.d. Daca doriti sa refaceti acoperisul vechi sau sa montati o invelitoare peste sarpanta unei case de vacanta ori cabane din lemn noi, veti descoperi ca aceasta varianta este utila si avantajoasa....mai mult despre Tigla metalica...[5]

Unelte personale