Burlan de curgere - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Burlan de curgere

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [5 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Burlan de curgere

Burlan de curgere
Burlan de curgere...[1]

Fabricat din tabla de otel suedez de 0, 5 mm grosime, acoperit cu un strat de protectie de plasticom.

Dimensiuni: D= 90, 120 mm si lungimi: L= 1, 2, 5...mai mult despre Burlan de curgere...[2]


Protectia la inghet a sistemelor de scurgere

In cazul sistemelor de scurgere pluviala, cablurile incalzitoare sunt instalate pe fund­ul jgheaburilor orizontale, sau in interiorul celor verticale – burlane.

Proiectare si instalare

Cablul autoreglabil este recomandat a fi instalat in tevile de scurgere in doua treceri. Daca teava este mult prea lunga sau are multe coturi se recomanda o singura trecere de cablu.

Daca burlanul se afla la sfarsitul jgheabului, atunci cablul din acesta se va prelungi si in burlan pana la terminatia acestuia. Prinderile ENSTO usureaza pozarea cablului la intrarea sa in bulane mentinand echidistanta intre treceri, astfel incat sa ne asiguram ca sistemul de scurgere nu va ingheta in nici un punct al sau, dar si o curgere libera a apei pe intreg traseul.

Pentru proiectarea unei solutii corecte cu ajutorul cablurilor autoreglabile este nevoie sa cunoastem atat lungimile jgheaburilor cat si inaltimila burlanelor, precum si numarul acestora....mai mult despre Burlan de curgere...[3]

Montarea burlanelor de scurgere

Montarea burlanelor de scurgere începe de la montarea racodului de evacuare.Mai întâi trebuie să ne asigurăm că avem cantitatea necesară de burlane şi coturi. (verificăm tabelul de mai jos). Apoi fixăm coţurile în prelungitorul intermediar.Cotul superior este fixat împreună cu racordul, iar cotul inferior este fixat împreună cu burlanul de scurgere. Pe perete schiţăm linia. Burlanul de scurgere trebuie aşezat de-a lungul acestei linii. La montarea colierelor de burlan trebuie să schiţăm punctele de fixare a acestora pe perete. În aceste puncte pregătim găurile necesare.Colierele sunt fixate cu cleme de fixare. În cazul peretelui izolat trebuie să folosim o clemă de perete cu lungimea corespunzătoare. Primul colier de burlan este fixat lângă cot şi ultimul lângă cotul de evacuare sau racordul la canalizare în cazul în care există canalizare.mai mult despre selected= Burlan de curgere[4]

Unelte personale