Acoperis tigla - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Acoperis tigla

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [3 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Acoperis tigla

Avantajele montarii tiglei metalice pe casa dvs.

  • Incarcarea este minima - doar 5 kg/mp. Pe un acoperis de 200 mp daca montati tigla ceramica, veti aseza pe casa o sarcina de peste 26.000 kg, iar daca montati tigla metalica veti aseza numai 1.200 kg. Deoarece structura necesara este usoara, se diminueaza foarte mult cheltuielile totale ale constructiei.
  • Panourile din tabla tip tigla, ofera o foarte buna rezistenta la coroziune datorita utilizarii unui aliaj din aluminiu si zinc conceput special pentru medii agresive.
  • Panourile sunt rezistente la ger, caldura si grindina, fiind perfect etanse datorita canalelor de scurgere laterala de pe fiecare placa.
  • Longevitatea tiglei metalice este mai mare decât cea a tiglei ceramice, a sindrilei bituminoase sau a tablei zincate romanesti.
  • Tigla metalica nu necesita cheltuieli de intretinere, deoarece aceasta se autocurata, iar pe suprafata acesteia nu se formeaza muschi.
  • In caz de renovare nu trebuie indepartat acoperisul vechi, astfel pastrandu-se efectul de izolare al acestuia si reducandu-se cheltuielile de demolare, iar intemperiile nu mai reprezinta o problema.
  • Panourile se fixeaza prin suruburi autoforante speciale prevazute cu garnitura de etansare....mai mult despre Acoperis tigla...[1]


Acoperisul este partea cea mai frumoasa a unei locuinte, imaginea sa persistand in memoria oricarui trecator. Este important sa va ganditi de la inceput la toate implicatiile deciziei in alegerea unui anumit tip de acoperis – materiale, accesorii, manopera, montaj de calitate, garantie.

Pentru realizarea invelitorii acoperisului elpreco se poate utiliza unul din cele 2 profile de tigla SKANDIA si ARCADIA, si toata gama de accesorii cum ar fi: accesoriile din beton (coame, laterale, aerisiri, parazapezi), sistemul uscat de montare coame, sistemul dolie, sistemul de jgheaburi si burlane, luminatoare, folie anticondens etc.


Acoperisul din tigle din beton este cea mai avantajoasa solutie din punct de vedere al costurilor (tinand cont de durata de viata a acestuia ). Durata de viata a unui acoperis din beton este de peste 100 de ani, garantia oferita pentru tiglele din beton Elpreco fiind de 50 de ani....mai mult despre Acoperis tigla...[2]

Unelte personale