Acoperisuri autoportante - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Acoperisuri autoportante

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [2 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Acoperisuri autoportante

Sisteme de panouri termoizolante usoare

Panourile termoizolante sunt elemente metalice usoare disponibile in variante cu miez din spuma poliuretanica, vata minerala si polistiren. Panourile termoizolante sunt destinate in special constructiilor unde rezistenta la foc, izolatia termica, rapiditatea in montaj, durabilitatea si asptectul deosebit sunt esentilale. Ansamblul unic formeaza un element compact si rezistent la deformatii. Aceste sisteme pot fi utilizate cu rol de pereti, fatade, structuri de compartimentare, pereti despartitori si tavane.

Profile autoportante Datorita greutatii specifice reduse si a capacitatii de a prelua incarcari mari, tabla profilata reprezinta solutia optima pentru structuri autoportante. Aflati mai multe detalii in brosurile de mai jos: Noi brosuri vor fi disponibile in curand.


Elemente pentru acoperis Aceste sisteme au un grad inalt de prefabricare ce permit sporirea vitezei de constructie. Pot fi completate prin adaugarea panourilor de sticla cu rame de aluminiu si pot fi folosite si ca plansee parter sau plansee intermediare si acoperisuri. mai mult despre Acoperisuri autoportante[1]

Unelte personale