Jgheaburi - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Jgheaburi

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [5 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Cuprins

Jgheaburi

Pentru fiecare instalare a jgheabului din aluminiu EROCAL, veti beneficia de o reducere de 20%, pret ce include materialul, accesoriile, montajul si transportul (pana la 100 km) - adica renumitul “JGHEAB DIN ALUMINIU, FARA IMBINARI, FARA SUDURI, LA LUNGIMEA DORITA”, ultima tendinta in lumea jgheaburilor pe piata romaneasca, cu o GARANTIE DE 20 DE ANI pe materiale.

 • Montajul se realizeaza de catre o echipa specializata, cu o durata de aprox. o zi, in functie de dificultatea montajului. Este o instalare rapida si curata, la finalul careia va vom inmana un certificat de garantie, iar firmelor de constructii, la cerere, fisa tehnica a produsului.
 • Jgheabul din aluminiu EROCAL, cu protector pentru frunze - garanteaza impotriva infundarii acestuia pe toata durata de viata a casei....mai mult despre Jgheaburi...[1]


Sisteme de jgheaburi si burlane

Sistemul de jgheaburi si burlane asigura drenarea eficienta a apei de pe acoperis. Este constituit din otel galvanizat de 0,6 mm grosime, cu protectie multistrat pe ambele fete.

Jgheaburile sunt disponibile in variantele Ø125 mm si Ø150 mm, cu burlane de Ø87 mm si respectiv Ø100 mm.

De asemenea, este disponibila pentru oricare din variante o gama completa de accesorii de prindere si de imbinare:

 • Bratari pentru burlane
 • Elemente de imbinare pentru jgheaburi
 • Elemente de racord jgheab-burlan
 • Carlige de jgheab
 • Coltare interioare/exterioare pentru jgheaburi
 • Capace de jgheab
 • Elemente de prelungire pentru burlane
 • Elemente de evacuare
 • Coturi pentru burlane
 • Ramificatii pentru burlane...mai mult despre Jgheaburi...[2]

Sistem de jgheaburi PVC

Datorită designeului tradiţional şi calităţii superioare sistemul de jgheaburi are multe aplicaţii.

Îmbinările cu garnituri permit realizarea unei montări adecvate care garantează etanşeizarea sistemului de jgheaburi chiar şi în cazul diferenţelor mari de temperatură.


Cârligele profilate, brăţările pentru jgheaburi şi burlane asigură o rezistenţă sporită la solicitări şi conferă stabilitatea sistemului, mai ales iarna în cazul alunecării zăpezii rămase pe acoperiş.

Sistemul Karolina poate fi utilizat cu diferite destinaţii şi arhitectură, ca de exemplu case particulare, blocuri, garaje, case de vacanţe, construcţii industriale, centre comerciale, ferme zootehnice...mai mult despre Jgheaburi...[3]


Principii generale de montare a jgheaburilor

Primul pas constă în măsurarea suprafeţei acoperişului. Este suficient ca aceasta să se calculeze prin înmulţirea lungimii cu lăţimea acoperişului. Tabelul de mai jos indică modul de selectare a dimensiunii corespunzătoare a sistemului de scurgere a apelor pluviale în funcţie de suprafaţa acoperişului. In prima coloană, primele numere ale fiecărui rînd reprezintă diametrul jgheabului în mm, iar al doilea număr reprezintă diametrul burlanului de scurgere în mm.

Pentru acoperişuri cu lungime mai mare de 12 m este necesară montarea a 2 coborâri. Jgheabul trebuie să fie montat pentru a obţine o înclinare în limitele de 3 la 5 mm /ml. Partea interioară a jgheabului trebuie să fie de minim 6 -10 mm, mai mare decât marginea exterioară. Marginea exterioară a jgheabului va fi mai coborâtă decât streaşina acoperişului, asigurându-ne în acest fel că zăpada ce poate aluneca de pe acoperiş nu va rupe marginile jgheabului.mai mult despre Jgheaburi[4]

Unelte personale