Placi bituminoase - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Placi bituminoase

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Anyhoo [6 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Cuprins

Placi bituminoase

Placi ondulate bituminoase

Placile ondulate bituminoase guttanaturcolor sunt primele placi de pe piata fabricate utilizand tehnologia de impregnare a culorii , fara formaldehide . Straturile superioare ale placilor sunt impregnate cu coloranti in timpul procesului de fabricatie . Aceasta metoda noua previne exfolierile ulterioare ale culorii .

Calitate 

Pentru a asigura o calitate constanta , placile ondulate bituminoase sunt in mod permanent controlate si testate de catre Institutul de Testare al Materialelor al Universitatii Tehnice din Germania .

Elasticitate 

Fibrele celulozice , care sunt asezate in mod predominant in pozitii paralele cu directia ondulelor , asigura un grad ridicat de flexibilitate placilor .

Placile ondulate au o rigiditate ridicata in lungul ondulelor ,dar in acelasi timp o greutate scazuta datorita structurii multi-strat .

Fibrele , care sunt asezate paralel cu ondulele , previn deformarea longitudinala a placii sub actiunea ploii sau a umezelii , intre panele ce constituie suportul . ...mai mult despre Placi bituminoase...[1]

Ghid de montaj Kovertech

Instrucţiuni de siguranţă şi protecţie

Pentru fixarea plăcilor ondulate bituminoase Kovertech folosiţi cuie speciale cu cap PVC de aceleaşi culori cu plăcile.

Respectaţi normele naţionale şi locale de construcţii. Ventilarea spaţiului de sub acoperiş trebuie asigurată în conformitate cu Normele DIN 4108.


Trebuie prevăzute căi de acces către acoperiş şi elemente de sprijin pentru elementele care necesită o întreţinere regulată – periodică ( coşuri de fum, elemente de ventilaţie, etc. ) şi la care se poate ajunge doar păşind pe suprafaţa acoperişului.

Nu călcaţi pe plăcile ondulate fără a poziţiona înainte o placă de distribuţie a greutăţii ( conform Normelor DIN 274)...mai mult despre Placi bituminoase...[2]


Structura de susţinere a plăcilor Kovertech

Este necesară asigurarea unei susţineri corespunzătoare a plăcilor Kovertech. Plăcile se fixează pe şipci, poziţionate în funcţie de panta acoperişului, astfel:

Panta acoperişului < 10o ≤ 33 cm ≤10o< 15o

Distanţa dintre şipci ≤ 46 cm ≥15o ≤ 62 cm

Instrucţiuni de fixare

Plăcile ondulate bituminoase Kovertech pot fi folosite la acoperişuri cu panta între 7-85 0 . Plăcile se fixează de la streaşină spre coamă, împotriva direcţiei principale a vântului. Începeţi întotdeauna următorul rând cu jumătate de placă pentru a evita o suprapunere cuadruplă. Plăcile se fixează cu ajutorul cuielor speciale cu cap PVC, care se bat pîn vîrful ondulelor. Capătul cuiului trebuie să fixeze în şipcă, iar capul PVC trebuie să etanşeze cu vârful ondulei....mai mult despre Placi bituminoase...[2]

Unelte personale